15.9.2009

DesignOnTampere -lehdistötiedote











Tampereen ensimmäisen Design district kartta DesigOnTampere on syntynyt. Kartalle on kerätty 30 kiinnostavinta lifestyleyritystä ja sen avulla niin Tamperelaiset kuin turistitkin löytävät helposti Tampereen must-paikat. Kartta on voimassa koko vuoden ja alkuräjäytyksenä sen käyttöönotolle järjestetään designsuunnistus.

MITÄ?
Design On Tampere- kartan avulla voi suunnistaa vaivattomasti designaarteiden luo. 30 kiinnostavinta yritystä on kartalla kategorioissa: Design&homewear, jewellery &clothes, vintage, arts &crafts ja food &drinks.

MILLOIN JA MISTÄ?
Designsuunnistus alkaa 7.9. maanantaina ja päättyy 20.9. sunnuntaina klo 16 Designtorilla järjestettävään arvontaan. Karttaa on painettu 40 000 kpl ja niitä löytyy mukana olevista yrityksistä, Minimoi-ständeistä, hotelleista, rautatie- ja linja-autoasemilta, lentokentältä ja se saattaa jopa tipahtaa postiluukusta.

MITEN?
Designsuunnituksen aikana 7.-20.9. karttakortille kerätään tarroja siinä mukana olevista liikkeistä. Tarran saa mukaan poikkeamalla liikkeessä. Tarrat kerätään oman karttakortin yläreunaan. Kuusi tarraa oikeuttavat arvontaan osallistumiseen Designtorilla sunnuntaina 20.9. Arvonta suoritetaan klo 16.00 ja palkintona on 200€ arvoinen lahjakortti voittajan toivomaan kartasta löytyvään liikkeeseen.